28 Kas Moleküler Hidrojen Teknolojisi Moleküler Hidrojen Teknolojisi Moleküler Hidrojen Teknolojisi, Araştırma henüz erken olmasına rağmen, 100'den... Devamını oku
13 Tem Maillard Reaksiyonu Maillard reaksiyonu, amino asitler ve şekerler arasında oluşan kimyasal bir reaksiyondur. Bu reaksiyon, gıdala... Devamını oku
27 Nis Sakkarin Nedir? Sakkarin Nedir? Sakkarin Nedir?, Sakkarini merak mı ediyorsunuz? Yalnız değilsin. Düşük kalorili ve kalorisiz... Devamını oku
03 Mar Sterilizasyon – Dezenfeksiyon – Antisepsi Kavramları Sterilizasyon - Dezenfeksiyon - Antisepsi Kavramları Mikroorganizmalar, tüm canlılar gibi uygun ortamı bulduk... Devamını oku
03 Mar Denatüre Alkol Nedir? (Denatürasyon) Denatüre Alkol Nedir? (Denatürasyon) Denatüre Alkol, denaturan (Bitrex) olarak bilinen ve insanların tüketimi... Devamını oku
03 Mar İngiliz Karbonatı Nedir? Faydaları ve Zararları, Ne İşe Yarar? İngiliz Karbonatı Nedir? Faydaları ve Zararları, Ne İşe Yarar? İngiliz Karbonatı, halk arasında İngiliz tuzu ... Devamını oku
01 Eyl SOLVAY Kalsiyum Klorür (E509,Gıda Tipi) SOLVAY Kalsiyum Klorür (E509,Gıda Tipi) Kalsiyum Klorür (CaCl2), kalsiyum ve klorür atomlarından oluşan bir t... Devamını oku
01 Eyl Potasyum Permanganat Potasyum Permanganat Potasyum Permanganat, koyu menekşe renkte kristal yapılı KMnO4 kimyasal formülüne sahip ... Devamını oku
01 Eyl Saf Su (Deiyonize Su) Saf Su (Deiyonize Su) Saf Su (Deiyonize Su), Bakteri ve Virüslere karşı "UV" ve "Endotoksin Filtre" ile ilave... Devamını oku
01 Eyl Göztaşı (Bakır Sülfat Pentahidrat) Göztaşı (Bakır Sülfat Pentahidrat) Göztaşı (Bakır Sülfat Pentahidrat), kimyasal formülü CuSO4 olan bir kimyas... Devamını oku