28 11월 Moleküler Hidrojen Teknolojisi Moleküler Hidrojen Teknolojisi Moleküler Hidrojen Teknolojisi, Araştırma henüz erken olmasına rağmen, 100'den... Continue reading
13 7월 Maillard Reaksiyonu Maillard reaksiyonu, amino asitler ve şekerler arasında oluşan kimyasal bir reaksiyondur. Bu reaksiyon, gıdala... Continue reading
27 4월 Sakkarin Nedir? Sakkarin Nedir? Sakkarin Nedir?, Sakkarini merak mı ediyorsunuz? Yalnız değilsin. Düşük kalorili ve kalorisiz... Continue reading
03 3월 Sterilizasyon – Dezenfeksiyon – Antisepsi Kavramları Sterilizasyon - Dezenfeksiyon - Antisepsi Kavramları Mikroorganizmalar, tüm canlılar gibi uygun ortamı bulduk... Continue reading
03 3월 Denatüre Alkol Nedir? (Denatürasyon) Denatüre Alkol Nedir? (Denatürasyon) Denatüre Alkol, denaturan (Bitrex) olarak bilinen ve insanların tüketimi... Continue reading
03 3월 İngiliz Karbonatı Nedir? Faydaları ve Zararları, Ne İşe Yarar? İngiliz Karbonatı Nedir? Faydaları ve Zararları, Ne İşe Yarar? İngiliz Karbonatı, halk arasında İngiliz tuzu ... Continue reading
01 9월 SOLVAY Kalsiyum Klorür (E509,Gıda Tipi) SOLVAY Kalsiyum Klorür (E509,Gıda Tipi) Kalsiyum Klorür (CaCl2), kalsiyum ve klorür atomlarından oluşan bir t... Continue reading
01 9월 Potasyum Permanganat Potasyum Permanganat Potasyum Permanganat, koyu menekşe renkte kristal yapılı KMnO4 kimyasal formülüne sahip ... Continue reading
01 9월 Saf Su (Deiyonize Su) Saf Su (Deiyonize Su) Saf Su (Deiyonize Su), Bakteri ve Virüslere karşı "UV" ve "Endotoksin Filtre" ile ilave... Continue reading
01 9월 Göztaşı (Bakır Sülfat Pentahidrat) Göztaşı (Bakır Sülfat Pentahidrat) Göztaşı (Bakır Sülfat Pentahidrat), kimyasal formülü CuSO4 olan bir kimyas... Continue reading